Daneline Softshell

 179,95

Categorieën: , SKU: 00000881

– Prachtige softshell jas met vrouwelijke pasvorm
– Mooi, klassiek en comfortabel ontwerp
– 8.000 mm waterdicht, winddicht en ademend
– Fluoridevrije coating

Daneline softshell jas combineert alle technische eigenschappen van de softshell met een zeer elegante en vrouwelijke uitstraling. Softshell is een heerlijk en zeer comfortabel stretchmateriaal dat winddichtheid, waterafstotendheid en warmte combineert in een 3-laags constructie bestaande uit: buitenkant: high-count polyester stretch buitenlaag met fluorvrije waterafstotende behandeling In het midden: wind en water -afstotend ademend middenmembraan aan de binnenkant: zacht en warm polarfleece aan de binnenkant. Het softshell-materiaal heeft een waterdichtheid van 8.000 mm, wat tevens winddicht en ademend is. De vacht is voorzien van een fluorvrije coating en bevat daardoor geen schadelijke fluorkoolwaterstoffen. De softshelljas zit elegant en vrouwelijk. De jas heeft schuine zakken. De jas heeft geribde randen en een trekkoord bij de capuchon, waardoor de capuchon verstelbaar is voor een optimale pasvorm. De jas heeft brede ribboorden bij de mouwen, waardoor wind en kou buiten worden gehouden. De jas heeft verstelbaar elastiek aan de onderkant, zodat deze desgewenst strakker rond de benen kan worden gespannen. De binnenkant van de jas is gevoerd met een zacht polarfleece, waardoor hij naast winddicht ook goede warmte biedt voor het voorjaar, de herfst en koele zomeravonden. De jas sluit met een ritssluiting, deze is ook van onderaf dicht te ritsen, zodat je gemakkelijk in de jas kunt fietsen. Let op: de naden van de jas kunnen niet worden getaped vanwege de zachte fleece aan de binnenkant. Dit betekent dat er bij hevige regen regen in de naden kan komen, dus ook al kan de jas veel regen aan, het is geen definitieve regenjas.

Het softshelljack kan in de machine worden gewassen op 30 graden. Over het algemeen wordt aanbevolen om bovenkleding zo min mogelijk te wassen.

Gemeten vanaf de schouder naar beneden, voorkant van de jas. XS 90 cm, S 92 cm, M 94 cm, L 94 cm, XL 98 cm, XXL 99 cm, XXXL 99 cm.

Kleur

, , ,

Maat

, , , , ,

Artikel ID

11573