4funky flavours

Je bent hier: Home » 4funky flavours

4 Funky Flavours

Dit Nederlandse merk heeft kleding voor dames en heren. De prints zijn opvallend, vaak grafisch of geïnspireerd op de natuur. Voor dames zijn er prachtige blouses, jurken, rokken en vesten met een eigen opvallende uitstraling. Voor heren maken ze fijne vesten, maar ook polo’s en overhemden van comfortabele stoffen.

De kleding is vaak van single jersey gemaakt, dat heel comfortabel draagt. Wat ook fijn is dat dit merk uit Eindhoven oog heeft voor wat langere mensen.

Het merk 4 Funky Flavours is begonnen als merk met kinderkleding, maar breidde al snel uit naar dames en heren. De visie van het bedrijf, waarvan de oorsprong ligt in de muziekwereld, is om ruimdenkend, inspirerend te zijn en tot de verbeelding te spreken.

Ze werken samen met kleinere bedrijven waar ze persoonlijk contact mee hebben. De meerwaarde op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit vinden ze belangrijk. Ze werken met dezelfde basisstoffen, zoals single jersey, maar zijn altijd samen met onze leveranciers op zoek naar nieuwe stoffen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Titel

Ga naar de bovenkant