Danefae

Je bent hier: Home » Danefae

Danefae Jassen

Dit merk is bekend om zijn fijne jassen!  De softshelljassen, regenjassen en warme winterjassen zijn heerlijk om te dragen. Ze vallen soepel, zijn winddicht en waterafstotend. De perfecte jas om in te fietsen en te wandelen omdat ze vooral heel comfortabel zitten. Verkrijgbaar in basiskleuren, maar ook met leuke stippen en prints die per seizoen verschillen. Ook hebben veel modellen een deelbare rits.

Naast de jassen heeft Danefae ook mooie jurken, shirts en rokjes. Vaak in een opvallende, vrolijkgekleurde print. De stoffen zijn zacht en comfortabel.

Maak praktisch mooi, dat was de aanleiding voor dit Deense merk. Elk weer is mooi weer als je Danefae aanhebt.

Ze gaan zorgvuldig om met productie. Ze geloven in duurzaamheid: de bovenkleding van Danefae kan nu en over 10 jaar nog steeds worden gedragen. Deze bovenkleding is gemaakt volgens het skimembraansysteen, met getapete naden om regen en wind buiten te houden maar je lichaam wel te laten ademen.

Danefae kleding is verkrijgbaar in onze gezellige winkels Eigen Stijl en Eigen Stijl Boetiek op de Steenstraat in Arnhem, maar natuurlijk ook in onze webshop.

Titel

Ga naar de bovenkant