King Louie

Je bent hier: Home » King Louie

Wat een leuk kledingmerk vinden wij dit!

Het Nederlandse merk King Louie by Exota heeft een kleurrijke, vrolijke collectie met een retro-tintje. Natuurlijk zijn ze bekend van de bloemetjesjurken zoals de Cross Dress, Mona Dress en Emmy Dress, maar King Louie heeft zoveel meer leuks!

Elk seizoen zijn er nieuwe mooie prints en modellen, die weer goed te combineren zijn met de basiscollectie. Leuke jumpsuits, mooie jasjes en natuurlijk prachtige bloesjes. Om het helemaal af te maken zijn er bijpassende accessoires zoals sokken en haarbanden in kleuren die helemaal bij de collectie passen. Echt een merk waar je blij van wordt!

In de basiscollectie zitten de bekende vestjes zoals de Cardi V Heart Ajour, Cardi Roundneck Cocoon en Cardi V Cocoon maar ook mooie broeken zoals de Ann Pants en Roisin pants. Natuurlijk mogen ook de Border Skirt en de Juno Skirt niet ontbreken. Deze fijne rokken zijn er  in steeds andere motieven die uiteenlopen van bloemen tot grafische prints.

King Louie is ooit begonnen met twee schoolvriendinnen die tweedehands kleding verkochten op de Noordermarkt in Amsterdam en in hun eigen winkel Exota. En nu haalt King Louie nog steeds de inspiratie uit vintage kleding en geeft het een eigen draai.

King Louie gebruikt steeds meer duurzame materialen zoals biologisch katoen, Tencel, Eco Vero en gerecycled polyester. Bovendien wordt het grootste deel van de kleding in Europa gemaakt. En omdat de items van de collectie tijdloos zijn, kun je er jaren plezier van hebben.

Titel

Ga naar de bovenkant