Studio Anneloes

Je bent hier: Home » Studio Anneloes

Studio Anneloes

Wat een fijn merk hebben wij met Studio Anneloes uit Amsterdam, het is één van onze persoonlijke kleding favorieten! Studio Anneloes heeft een prachtige basiscollectie die elk seizoen wordt aangevuld met verrassende items in opvallende kleuren en prints. De bekende items zoals de New Franka trousers, Mariyln trousers, Flair bonded trousers, Startup trousers, Angelique jumpsuit, Poppy blouse en Clean Blazer zijn een mooie basis, die je zelf kunt aanvullen met verrassende nieuwe items uit de collectie 2021.

Er is een ruime keus uit verschillende modellen broeken voor elk figuur. Ook zijn er modellen in extra lange lengtes, maar ook modellen voor dames die niet zo lang zijn.

Van zakelijk naar casual of feestelijk: het is een collectie die je afwisselend kunt dragen. Ook als je tijdloze items zoekt voor je capsule wardrobe zit je goed bij Studio Anneloes, de stukken zijn onderling en met andere merken heel goed te combineren.

De fijne stof van Travelkwaliteit, Sensitive ® Fabrics, in verschillende diktes maakt dat deze kleding in elk seizoen heerlijk draagt, makkelijk is in het onderhoud (niet strijken!) en heel mooi blijft, ook na lang dragen. Deze Travel wordt gecombineerd met o.a. fijne breisels en satijnlook stoffen.

De stof voor de kleding van Studio Anneloes wordt in Italië gemaakt en de kleding wordt in Europa met de hand in elkaar gezet. Deze Travel stof gaat lang mee waardoor de levensduur van deze kleding heel lang is, wat weer beter is voor het milieu. Ook heeft Studio Anneloes een Footprint meter, waarbij je van een kledingstuk kunt zien wat de Footprint van het artikel is. Zelf heb je ook veel invloed op deze Footprint door de manier van wassen en onderhoud van je kleding.

Studio Anneloes is verkrijgbaar in onze gezellige winkels Eigen Stijl en Eigen Stijl Boetiek op de Steenstraat in Arnhem, maar ook in onze webshop.

Titel

Ga naar de bovenkant