Seasalt Cornwall

Je bent hier: Home » Seasalt Cornwall

Dit Britse merk haalt zijn inspiratie uit de natuur van Cornwall. Ze maken tijdloze vrouwelijke kleding, heel draagbaar in prachtig ingetogen kleuren en goedzittende modellen. De prints en kleuren worden door kunstenaars ontworpen, waarbij je de omgeving van Cornwall terugziet in de natuurlijke prints.

Mooie jurken van linnen, katoen of andere natuurvriendelijke materialen, zachte vestjes, prachtige blouses met uitgesproken prints worden afgewisseld met shirts, broeken en rokjes.

Ook de jassen van Seasalt Cornwall zijn heerlijk. Praktisch, winddicht, waterafstotend en comfortabel, maar bovenal mooi.

Het merk is begonnen als winkel met kleding voor kunstenaars, vissers en boeren. Ze willen kleding maken die mooi, praktisch en tijloos is en waarbij ze zich laten inspireren door het creatieve kustleven van St Ives en Cornwall.

Ook willen ze zo milieuvriendelijk mogelijk produceren: ze gebruiken veel biologische, gerecyclede en milieuvriendelijke stoffen en materialen. Zo is bijvoorbeeld hun verpakkingsmateriaal allemaal recyclebaar.

Titel

Ga naar de bovenkant