Het Deense Merk van Ilse Jacobsen is bij ons vooral bekend van de heerlijke jassen! Met de Softshell en winterjassen hebben wij al heel veel klanten blij gemaakt! Maar ook de slippers en schoenen zijn een grote favoriet.

Ilse Jacobsen maakt mooie en praktische items die je elke dag met veel plezier draagt. De softshell regenjassen zijn waterafstotend en winddicht, wat in combinatie met de getapete naden maakt dat ze zeer geschikt zijn voor ons Nederlands weer.

De slippers hebben een geribbelde zool, die je voeten zachtjes masseert en waardoor je niet uitglijdt. Heel geschikt voor de zomer bij het zwembad maar ook in de sauna!

De zachte luchtige Tulip schoenen met het leren voetbed dragen comfortabel en zijn steeds in mooie nieuwe kleuren verkrijgbaar die goed bij de kledingcollecties passen.

Het merk uit Denemarken is ooit begonnen met regenlaarzen, maar algauw ging Ilse Jacobsen ook jassen ontwerpen. Stijlvol en praktisch is het uitgangspunt.

De producten worden in Denemarken geproduceerd onder andere met gebruik van groene energie en ze gebruiken materialen met het OEKO-TEX® 100 keurmerk.

Titel

Ga naar de bovenkant